In deze categorie vind je de online cursusinformatie van Biqqelz Voedseldrogers

Veel honden krijgen regelmatig een lekker tussendoortje, een snack. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleine beloningen tijdens de training, een 'koekje bij de koffie', een botje wanneer we weggaan, of gewoon een koekje of een snoepje omdat we het leuk vinden om onze hond lekker te verwennen. In veel dierenwinkels is een ruim assortiment snacks te vinden om aan de wensen van zoveel mogelijk honden (of moeten we zeggen... hondenbaasjes?) te kunnen voldoen. 

In deze cursus beperken we ons tot een specifieke categorie snacks: de gedroogde snacks. Gedroogde snacks zijn snacks die zijn gemaakt door aan natuurlijke produkten zoals spiervlees, kopvlees, bevleesde botjes, pens, organen, fruit, etc. zoveel mogelijk vocht te onttrekken. Een steeds groter wordende groep hondenbaasjes heeft interesse in gedroogde snacks vanwege het natuurlijke (gezonde!) karakter, maar het assortiment in de meeste dierenwinkels is nog niet zo uitgebreid. Soms biedt internet hiervoor een oplossing, doordat diverse webwinkels een uitgebreider assortiment gedroogde snacks hebben dan de reguliere dierenwinkels, maar.... wist je dat je ook zelf heerlijke snacks voor jouw hond kunt drogen? 

Deze cursus besteedt aandacht aan de basisbeginselen van het drogen van snacks voor jouw hond en biedt daarnaast een kort overzicht van droogrecepten om je allereerste inspiratie op te doen. Ook krijg je tips en adviezen voor het optimaliseren van het droogproces én om jouw gedroogde snacks langer te kunnen bewaren.

In deze cursus leer je alles over het werken met een voedseldroger en het drogen van natuurlijke snacks voor jezelf