In deze categorie vind je de online cursusinformatie van Biqqelz Coaching. Daar waar mogelijk en gewenst wordt bij de coaching gebruikt gemaakt van honden als co-trainer.

NeuroTree is een coaching-model dat vele toepassingen kent.

Innerlijk Kind Therapie is een therapievorm waarmee een grote verscheidenheid aan problemen kan worden behandeld. Deze therapievorm helpt jou om weer contact te maken met stukjes van jouw gevoel en jouw emoties waarub tijdens jouw kinder- en jeugdjaren - om wat voor reden dan ook - blokkades zijn ontstaan.

Misschien herken jij jezelf in één of meer van de volgende punten:

  • Je merkt dat je vastloopt in jouw leven en je begrijpt niet zo goed waarom
  • Je merkt dat je graag nieuwe dingen wilt oppakken in jouw leven, maar het lukt je keer op keer niet om die dingen te voltooien
  • Je merkt dat je steeds weer op dezelfde - minder wenselijke - manier reageert op gebeurtenissen en/of op mensen
  • Je merkt dat het je niet lukt om uit jezelf te halen wat er in zit

Veel van deze problemen vinden hun oorsprong in jouw kindertijd, de tijd waarin je jezelf - als reactie op beschadigingen die je hebt opgelopen - bepaalde overlevingsstrategieën (coping mechanismen) hebt aangemeten die nu, in je volwassen leven, niet meer zo passend en zinvol zijn en die jou zelfs kunnen blokkeren in jouw verdere ontwikkeling.

Deze cursus geeft jou inzicht in jouw innerlijk kind, de beschadigingen die jouw innerlijk kind heeft opgelopen en op welke manieren deze beschadigingen jou in jouw volwassen leven nog steeds kunnen beperken. Naast theorie vind je in deze cursus oefeningen die jou helpen om meer grip te krijgen op de momenten en de manieren waarop jouw beschadigde innerlijk kind zich manifesteert en oefeningen die jou helpen om de beschadigingen van jouw innerlijk kind daar waar mogelijk te herstellen. Je krijgt inzicht in de overlevingsstrategieën die jij jezelf als kind hebt aangemeten en leert deze, vanuit compassie naar jezelf, te verruilen voor strategieën die beter aansluiten bij het leven dat jij nu - als volwassene - leidt. Of beter gezegd: het leven dat jij nu - als volwassene - zo graag zou willen leiden.

Ik nodig jou graag uit om met behulp van deze cursus op ontdekkingsreis te gaan naar de verborgen verlangens van jouw innerlijk kind en nodig jouw volwassen zelf uit om verbinding te maken met jouw innerlijk kind zodat jij voortaan vanuit harmonie en evenwicht kunt zijn wie je zo graag zou willen zijn.

Deze cursus helpt jou om jouw intuïtie (opnieuw) te ontdekken.